تپسی کباب یکی از انواع کبابهای محبوب و لذیذ ترکیهای است که داخل سینی فر تهیه میشود و روی آن را با سسی از رب گوجه فرنگی میپوشانند.
کشور ترکیه به داشتن کبابهای بسیار متنوع و خوشمزه مشهور است. دونر کباب، اسکندر کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کبابهای لذیذ این کشور هستند.
تپسی کباب یا سینی کباب یکی از انواع کبابهای معروف و خوشمزه ترکیه است که حالت دو لایه دارد و روی آن را با سسی که از رب گوجه فرنگی تهیه شده است، میپوشانند. این کباب لذیذ با صرف زمان کم و روشی بسیار ساده تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه تپسی کباب خوشمزه ترکیهای همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت این کباب در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه تپسی کباب ترکیهای
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک: به میزان لازم
جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس فلفل: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ا لیوان
نمک: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه