کاپ کیک یکی از انواع کیکهای تک نفره است که در قالبهای مخصوص کاغذی تهیه میشود و روی آن را با خامه، سس شکلات، خمیر فوندانت و انواع ژله و میوه تزیین میکنند.
کاپ کیک یا کیک فنجانی نوعی کیک تک نفره فانتزی است که در قالبهای کاغذی مخصوص تهیه میشود و روی آن را با خامه و انواع میوه و شکلات تزیین میکنند. اولین بار شخصی به نام امیلیا سیمونز در سال ۱۷۹۶ این نوع کیک را در فنجانهای کوچک سفالی پخت و دستور تهیه آن را در کتاب آشپزیاش منتشر کرد. کاپ کیکها به اندازهای محبوب هستند که در تقویم جهانی روزهایی را به نام آنها ثبت کردهاند.
مثلا ۱۸ اکتبر روز جهانی کاپ کیک شکلاتی، ۹ نوامبر روز جهانی کاپ کیک وانیلی و ۱۵ دسامبر روز جهانی کاپ کیک میوهای نامگذاری شده است. امروز در قنادیها نمونههای متنوعی از کاپ کیکها را میبینیم که در طعمها و اندازههای گوناگون تهیه میشوند. این کیکها به دلیل تک نفره بودن و اندازه مناسبی که دارند، برای پذیرایی در جشنها و مهمانیها بسیار کاربردی هستند.
کاپ کیک ویژه ولنتاین یکی از انواع کاپ کیکهای وانیلی است که روی آن را با خامه فرم گرفته قرمز رنگ تزیین میکنند و برای ولنتاین گزینه مناسبی است. در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک ویژه ولنتاین همراه با فوت و فنهای مربوط به فرم دادن خامه قنادی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ولنتاین
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید شیرینی: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
روغن: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
رنگ مجاز خوراکی
کاغذ مخصوص کاپ کیک