مطالعات نشان میدهند که ترکیبات موجود در میوهها و سبزیجات با رنگ روشن مانند فلفل قرمز، زغال اخته، کلم بروکلی و بادمجان میتوانند بر کاهش التهاب، بهبود حافظه، خواب و خلقوخو تاثیر بگذارند.
مطالعات نشان میدهند که ترکیبات موجود در میوهها و سبزیجات با رنگ روشن مانند فلفل قرمز، زغال اخته، کلم بروکلی و بادمجان میتوانند بر کاهش التهاب، بهبود حافظه، خواب و خلقوخو تاثیر بگذارند.
رشته نوظهور روانپزشکی تغذیه تاکید میکند که چگونه غذاها میتوانند علاوه بر تاثیر مثبت بر جسم، خلقوخوی ما را بهتر کنند.
غذا نباید جایگزین درمانهای دیگر برای سلامت روان، از جمله داروهای تجویزی شود؛ اما تعدادی از مطالعات نشان دادهاند که تغییرات رژیم غذایی میتوانند منجر به بهبود معنیداری در خلقوخو و بهزیستی ذهنی شوند.