برای نگهداری مواد غذایی در منزل باید از یک الگو و راهنمای مناسب استفاده کرد، در ادامه با شرایط نگهداری سمنو آشنا می شوید.
سمنو یکی از مواد غذایی شیرین و چسبنده است که از جوانه گندم و آرد درست می شود. آثار قدیمی نشان از این است که خاستگاه این دسر به خراسان کنونی بازمیگردد و از آن به عنوان برکت زمین یاد می شود و اغلب در ماه اول بهار پخته می شود. سمنو در هفتسین نشان قدرت و سمبل خیر و برکت است.
نحوه نگهداری از سمنو
خواص سمنو
- درمان سوء هاضمه
- درمان نازایی و سختی زایمان
-درمان سنگ کیسهٔ صفرا و اختلال صفرا
- درمان پوکی استخوان و دردهای استخوانی
- درمان ریزش مو
- رفع لاغری صورت
- درمان پسوریازیس
- درمان پارکینسون
- رفع عوارض یائسگی
- بهبود قدرت جنسی و باروری
- افزایش شیر مادران شیرده
نگهداری از سمنو
مدت زمان ماندگاری سمنو در یخچال
نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی بر روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید. بهترین زمان خوردن سمنو مثل مواد غذایی دیگر نزدیکترین زمان به تاریخ تولید است.
نگهداری سمنو در فریزر
دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگهدارنده مدت زمان نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می شود.
می توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید.
موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همینطور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.