نان کروسان خصوصاً نان کروسان شکلاتی از جمله نانهایی که به تازگی طرفداران بسیاری پیدا کرد. با مطالعه طرز تهیه کروسان با دستور ساده و کاربردی میتوانید صبحانه یا عصرانهای دلچسب فراهم آورید.
- بسیاری از مردم کروسان را جزء نانهای اصیل فرانسوی به حساب میآورند، اما در واقع تاریخچه این نان به کشور اتریش بر میگردد امروزه کروسان به یکی از نانهای پر طرفدار در دنیا تبدیل شده است به طوری که در بیشتر نانواییها و شیرینی فروشیها میتوانید انواع مختلف آن را پیدا کنید، اما در ایران کروسان با مغز شکلات از انواع دیگر آن رایجتر است کروسان را علاوه بر شکلات و انواع مربا میتوانید با ژامبون و پنیر هم سرو کنید که در این صورت باید هنگام پخت شکر آن را حذف کنید. امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه این نان خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید تا با تمام نکات و فوت و فنهای تهیه این نان خوشمزه آشنا شوید.