شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینیهای آجیلی است که علاوهبر طعم خوب و ظاهر زیبا بسیار مقوی است و برای پذیرایی در نوروز گزینه مناسبی است.
شیرینیهای آجیلی در گروه شیرینیهای پر طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولا آنها را برای پذیرایی در جشنها و مهمانیها انتخاب میکنند. این شیرینیها معمولا از یک لایه خمیر و یک لایه آجیل تشکیل شدهاند که با نوعی شهد به هم چسبانده میشوند. شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینیهای آجیلی سنتی و مجلسی ایرانی است که علاوهبر داشتن ظاهری زیبا بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.
به گزارش فرارو، این شیرینی در کنار شیرینیهای خانگی دیگر برای پذیرایی در عید نوروز نیز بسیار مناسب و زیباست. شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ملکه بادام همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی ملکه بادام
آرد سفید شیرینی: ۱۸۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی شیرینی
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
کره: ۲۵ گرم
عسل: ۵۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری