شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینیهای زیبا و خوشمزه خانگی است که برای پذیرایی در ایام نوروز انتخاب بسیار مناسبی است.
ـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینیهای خشک مناسب برای نوروز است که بسیار لذیذ و همچنین زیباست. ماندل بولار نوعی شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که روش پخت بسیار آسانی دارد.
به گزارش فرارو، این شیرینی از ترکیب آرد شیرینی، آرد برنج و کره تهیه میشود که در آخر وسط آن را با ژله بریلو یا شکلات آب شده پر میکنند. اگر مایلید که این شیرینی زیبا و هیجان انگیز را برای نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی ماندل بولار خوشمزه و مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار
آرد سفید شیرینی: ۲۵۰ گرم
آرد برنج: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۷۵ گرم
کره: ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم