شیرینی اسکار یکی از شیرینیهای خشک و خوشمزه مخصوص نوروز است که از ترکیب آرد با کره، پودر قند و هل تهیه میشود و عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
در روزهایی که به نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینیهای خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق میگیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی اسکار گردویی یکی از این شیرینیهای خوشمزه و مخصوص نوروز است که علاوهبر ایران در کشورهای گوناگون هم تهیه میشود. شیرینی اسکار در ایالت متحده آمریکا به شیرینی اثر انگشتی و در سوئد به غار تمشک معروف است که منشأ آن را کشور سوئد میدانند.
این شیرینی خشک که از ماندگاری بالایی برخودار است، از ترکیب آرد با کره، پودر قند، هل و گردو تهیه میشود که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و برای پذیرایی در نوروز گزینه بسیار زیبا و مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار گردویی
آرد سفید شیرینی: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده: ۱ پیمانه