شیر عسل دارچینی مخلوطی از عسل و پودر دارچین است که در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.
شیر و دارچین یکی از انواع نوشیدنی های سالم و مقوی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن می باشد از مهمترین این خواص می توان به کاهس کلسترول های بد، تنفس راحت تر، تقویت استخوان ها، افزایش متابولیسم بدن، کاهش وزن و لاغری و … اشاره کرد. بهترین زمان برای مصرف این نوشیدنی خوشمزه و بسیار مفید چند ساعت قبل از خواب می باشد و نکته جالب در مورد این نوشیدنی این است که ترکیب کردن شیر با دارچین باعث می شود که تاثیرگذاری خواص شیر تا ده برابر بیشتر شوند، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شیر عسل دارچینی
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- شیر 2 لیوان
- پودر دارچین مقداریشیر عسل دارچین
- چوب دارچین 2 تکه
- اسانس وانیل چند قطره
- پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیر عسل دارچینی
برای تهیه شیر عسل باید عسل را به همراه شیر ، چوب دارچین و هل در داخل شیر جوش بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نسوزد.بعد از داغ شدن شیر چوب دارچین را از داخل آن بردارید و اسانس وانیل را اضافه کنید.2 تا 3 دقیقه روی حرارت همچنان هم بزنید تا مواد کاملا در هم ترکیب شوند.شیر بهتر است داغ باشد و نجوشد.اگر هم به مرز جوشیدن رسید آن را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد و بعد دوباره رو حرارت قرار دهید. نوشیدنی ترکیب شده را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و با چنگال یا همزن برقی کمی هم بزنید تا کف کند . بعد در فنجان های مورد نظر سرو کنید و با پودر دارچین رویش را تزیین کنید.
خواص مخلوط شیر عسل و دارچین
عسل از گلوکز، فروکتوز و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، کلر، پتاسیم و منیزیم تشکیل شده است. همچنین دارای ویتامین B1، B2، B3، B5 و B6 است. علاوه بر آن،یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می شود، همچنین خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتری دارد. دارچین منبع استثنایی آنتی اکسیدان ها است. همچنین حاوی ویتامین A، E، d واست K به علاوه دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی قوی است.