کاسرول سالاد داغ مرغ، یک نوع سوفله خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید برای وعده صبحانه طبخ و سرو کنید. این صبحانه خوشمزه و پرطرفدار را می توانید مواد آن را از شب قبل تهیه کرده و در ظرف آماده کنید و صبح خیلی سریع و راحت در فر طبخ و آن را داغ سرو کنید.
در واقع کاسرول نام نوعی ظرف است که ظاهر خاصی دارد و دارای دیواره های بلندی است که عمق ظرف را بیشتر می کند. ظاهر کاربردی این ظرف باعث پخته شدن غذا های مختلفی در آن شده است که اغلب به صورت لایه لایه هستند. دستور های اولیه تهیه کاسرول از مواد معمولی مانند برنج پخته شده و گوشت تشکیل شده بودند و اغلب در یک ظرف سفالی برای تعداد افراد زیادی تهیه می شدند. ولی ایده تهیه کاسرول در ظرف های مجزا با سایز های مختلف به قرن بیستم و ایالات متحده آمریکا برمی گردد.
علی الخصوص سال های ۱۹۵۰ که کارخانجات تولید قابلمه و طرف های پیرکس بسیار نو پا بودند و استفاده از ظرف های مختلف نوعی نوآوری به حساب می آمد. بدین صورت کاسرول به عنوان یکی از آسان ترین غذا ها در آشپزی بین الملل به شهرت رسید. همچنین این خوراک بسیار محبوب هم است و هر آشپزی با توجه به ذوق و سلیقه خود می تواند انواع مختلفی از آن را تهیه کند. مثلا کاسرول لوبیا سبز یکی از مدرن ترین دستور های تهیه این غذا است که در کنار مرغ و سس سفید مخصوص ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی را ساخته است. پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای کسرول سالاد داغ مرغ
- خلال بادام ۱/۴ پیمانه
- کورن فلکس (ذرت پرک شده) ۱/۲ پیمانه
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش ۱ تکه
- پیازچه خرد شده ۲ عدد
- ماست کم چرب ۱۷۰ گرم
- سوپ مرغ ۳۰۰ گرم
- پنیر چدار یا موزارلا رنده شده ۳/۴ پیمانه
- فلفل دلمه ای زرد یا قرمز خرد شده ۱ عدد
- کرفس (ساقه) خرد شده ۲ عدد
- سینه مرغ نگینی و پخته شده ۳ پیمانه
طرز تهیه کسرول سالاد داغ مرغ
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، کرفس، فلفل دلمه ای، پنیر، سوپ، ماست، پیازچه، آب لیموترش و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه کوچک، کورن فلکس و بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط مرغ بریزید. کسرول را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و ۱۰ دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شوند.