دسر بمب شکلاتی فرانسوی یک دسر غنی از شکلات که از شکلات، موس شکلات، کارامل، کیک شکلاتی و گاناش شکلات تهیه شده است.
دسر بمب شکلاتی فرانسوی یک ایده ناب و بسیار خوشمزه می باشد که می توانید به راحتی تهیه کنید. برای سرو بمب شکلاتی باید آن را داخل قالب قرار دهید و روی آن شیر داغ ریخته و میل کنید. بمب شکلاتی را می توانید با قالب های سیلیکونی یا حتی پلاسیتکی نیز تهیه کنید و به دلخواه از هر نوع شکلات دلخواه برای تهیه آن استفاده کنید. اما برای تزئین بمب شکلاتی می توانید از انواع ترافل ها و یا شکلات ذوب شده رنگی استفاده کنید و آن ها را داخل کپسول کاغذی قرار دهید و سرو کنید.
مواد لازم برای دسر بمب شکلاتی فرانسوی
- آرد ۶۳ گرم
- نمک ۱ پنس
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
- کره به دمای محیط رسیده ۵۶ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۷۰ گرم
- پودر قهوه ۱/۴ پیمانه
- فندق خام ۷۵ گرم
- آب ۱۵ میلی لیتر
- شکر ۵۰ گرم
مواد لازم موس دسر بمب شکلاتی فرانسوی
- خامه صبحانه
- ۶۰ گرم شکلات تلخ
- ۸۵ گرم خامه قنادی
- ۱۲۰ گرم پودر خامه
- ۱ قاشق غذا خوری مواد لازم
- شکلات تلخ یا شیرین سفید ۲۰۰ گرم
طرز تهیه دسر بمب شکلاتی فرانسوی
پوسته شکلاتی ابتدا شکلات تلخ و یا شیری ویا سفید را به روش بن ماری آب کنید و یک قاشق غذاخوری پر شکلات در قالب سیلیکونی نیم کره ریخته وبا کمک قلم مو کل نیم کره را آغشته به شکلات کنیدو در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد
کیک شکلاتی فرانسوی آرد ونمک وبکینگ پودر وپودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کنار بگذارید و کره به دمای محیط را در ظرفی ریخته و کمی هم بزنید وبعد شکر را اضافه کنید وهم بزنید تا پفکی شود و بعد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید وهم بزنید تا سفید رنگ شود ومواد آردی که کنار گذاشته بودیم را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شودودر آخر قهوه را اضافه کنید و کمی هم زده ودرون قالب مستطیل شکل که کف آن کاغذ روغنی انداختیم ریخته ودر فر که از قبل بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردیم گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزد وبعد خنک شدن کامل کیک با کاتر گرد متناسب با سایز قالب کروی کیک را کاتر بزنید وکنار بگذارید
پرالین فندق فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار داده وفندق خام را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و در فر به مدت ده دقیقه گذاشته و وقتی خنک شد پوست بکنید وکنار بگذارید ودر یک شیر جوش شکر واب را ریخته وروی حرارت ملایم گذاشته اول حباب درشت تشکیل می شودوبعد کم کم تیره شده وحباب های کوچک میزند به رنگ کاراملی عسلی تیره شد از حرارت بردارید و فندق را اضافه کنید وهم بزنید و روی سینی فلزی که از قبل با روغن مایع چرب کردیم ریخته وکمی زمان بدهید تا خودش را بگیردوبعد در غذا ساز بریزید و پالس کنیدتا فندق کارامیلیزه به پرالینه فندقی تبدیل شود ودرون قیف یکبار مصرف بریزید
موس شکلاتی شکلات تلخ و خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید تا خنک شود وبعد خامه قنادی و پودر خامه را با همزن برقی هم بزنید تا خودش را بگیرد وبعدمخلوط شکلات و خامه که بن ماری کردیم را اضافه کنید و با لیسک آرام فولد کنیدودر قیف یکبار مصرف بریزید
سر هم کردن دسر شکلاتی قالب سیلیکونی نیم کره را از یخچال در آورده ویک لایه موس شکلاتی در نیم کره ها ریخته و مقداری پرالین فندق وسط موس شکلاتی ریخته وبعدمقداری باز موس شکلاتی بریزید وبعد کیک شکلاتی را روی موس بگذارید وکمی فشار دهید بعد در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد از قالب درآورده و به دلبخواه تزیین کنید