دمنوش پرتقال و دارچین یکی از دمنوش های طبیعی خوش عطر و طعم است که میتوان آن را با استفاده از آب پرتقال، کنستانتره ی آن و یا پوست پرتقال تهیه کرد.این دمنوش از خواص زیادی برای سلامتی برخوردار است که بیشتر آنها به خواص خود میوه پرتقال و مواد مغذی موجود در آن مربوط می شود.
چای دارچین پرتقالی یک چای خوش عطر با خواص زیاد هست و می توانید آن را به عنوان صبحانه و یا میان وعده سرو کنید.امروز به آموزش این نوشیدنی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای چای دارچین پرتقالی
- آب پرتقال : 1 فنجان
- چوب دارچین :1 عدد
- چای کیسه ای : 2 عدد
- شکر قهوه ای : 1 قاشق غذاخوری
- میخک : 6 عدد
- آب: 2 لیوان
طرز تهیه چای دارچین پرتقالی
در ظرفی چوب دارچین ، میخک و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.بعد از جوش آمدن آب ،آن را از روی حرارت بردارید و چای کیسه ای را داخل آنها قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه داخل مایع بماند.بعد از 5 دقیقه کیسه ها را بیرون بیاورید و شکر و آب پرتقال را به داخل مایع اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. بعد چای را از صافی رد کنید و در فنجان های مورد نظر سرو کنید.
خواص چای پرتقال و دارچین
- کمک به کاهش ریسک بعضی سرطان های مشخص
- کمک به کاهش ریسک بیماری های قلبی و قلبی عروقی مختلف
- کمک به مقابله با ویروس ها و باکتری ها
- مقابله با آسم
- کمک به مقابله با پوکی استخوان و آرتروز رماتیسمی
- کمک به پیشگیری از سنگ کلیه
- کمک به کنترل قند خون و مفید برای افراد دیابتی
- کمک به مقابله با زخم معده