شربت نارنج یکی از بهترین انواع نوشیدنی برای رفع تشنگی ماه رمضان و گرمازدگی تابستان است. حتما می دانید که نارنج سوغات شیراز است و این شهر را شهر «بهار نارنج» هم می نامند. پس اگر قرار است به دنبال روش های طرز تهیه شربت نارنج برویم، باید از دستور تهیه ای استفاده کنیم که در این شهر رایج است.
شربت نارنج از شربت های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و همانند شربت خاکشیر خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد. نارنج سرشار از عناصر ضروری بدن شامل کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم می باشد. همچنین این میوه خوشمزه دارای ویتامین های زیادی نظیر آ، ب و ث می باشد.علاوه بر این نارنج خاصیت ترمیم سلولی دارد و برای همین موجب شادابی و جوان شدن پوست می شود و از پیری زود هنگام پوست جلوگیری می کند. برای همین توصیه می کنیم در برنامه غذایی روزانه یا هفتگی خود از نارنچ و یا شربت نارنج حتما استفاده کنید. شربت نارنج از نوشیدنی های مشهور و پرطرفدار در شهر شیراز و جهرم می باشد.
مواد لازم برای شربت نارنج غلیظ
- آب نارنج ٣ لیوان
- شکر ٢/۵ کیلوگرم
- زعفران دم کرده غلیظ ٢ قاشق غذا خوری
طرز تهیه شربت نارنج غلیظ
- شکر را درقابلمه بریزید و با یک لیتر آب حل کنید و روی شعله از قرار دهید تا قوام بیاید.
- حالا آب نارنج را اضافه کنید و وقتی جوش آمد زعفران دم کرده را اضافه کنید.
- وقتی به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و در بطری شیشه ای خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.