مرصع پلو میگو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
“مرصع پلو” ، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است.
مواد لازم برای مرصع پلو میگو
- میگو ۵۰۰ گرم
- زرشک ۵ قاشق غذا خوری
- کشمش پلویی ۵ قاشق غذا خوری
- خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
- خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
- پیاز درشت وخلالی خردشده ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۱/۲ پیمانه
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل ۱ قاشق چای خوری
- برنج ۴ پیمانه
طرز تهیه مرصع پلو میگو
ابتدا در کاسه ای پیاز خلالی و سیر را کمی نمک بزنید و ماساژ دهید تا پیاز اب بیندازد سپس میگو های شسته و تمیز شده را بهش اضافه میکنیم زعفران دم کرده ر بهش افزوده هم میزنیم حالا فلفل و ابلیمو را اضافه کنید و این مواد را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته تا مزه دار شود
حالا زرشک و کشمش را هر کدام جداگانه با کمی روغن و زعفران دم کرده تفت داده و کنار میگذاریم خلال پسته و خلال بادام را با هم باز با کمی روغن و زعفران تفت میدهیم و کنار گذاشته برنج را به مرحله ابکشی رسانده و ته دیگ دلخواه گذاشته و برنج را دم کنید.
میگو ها را از مواد خارج کرده و در روغن داغ و با شعله بالا سرخ کنید زیاد در روغن سرخ نکنید که میگو ها سفت نشوند حالا برنج دم کشیده را در ظرف بکشید و به دلخواه مواد را روی برنج بریزید و تزیین کنید.