مرغ تنوری یکی از انواع طبخ مرغ است که بدون روغن و داخل فر تهیه میشود. این مرغ بسیار خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی است.
مرغ در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، سوپها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش همراه با پلو رواج بیشتری دارد. مرغ تنوری یکی از انواع طبخ مرغ است که طی آن مرغ را داخل فر میپزند و به همین دلیل به آن مرغ تنوری گفته میشود.
برای تهیه مرغ تنوری باید آن را با مواد مختلف مزهدار کرد تا مرغ بعد از پخته شدن داخل فر خشک نشود. برای مزهدار کردن مرغ تنوری از مواد مختلفی مانند کره، آبلیمو، سس مایونز و ادویههای خوشبو استفاده میکنند. این مرغ خوشمزه را معمولا همراه با پلوی زعفرانی سرو میکنند که ترکیب دلپذیری است. مرغ تنوری را معمولا به صورت درسته و گاه شکم پر تهیه میکنند؛ ولی ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه ران مرغ تنوری را همراه با آموزش سس مخصوص و منحصر به فرد آن و همه نکاتی که برای تهیه این مرغ خوشمزه باید بدانید، با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری
ران مرغ: ۳ عدد
شیر: ۲ لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۵ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی: ۳ عدد