آموزش طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه . با این آموزش آشپزی در ساعدد نیوز همراه باشید.
چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه یک دمنوش بسیار خوشمزه و پر خاصیت که به قول یک ضرب المثل چینی دارچین بخورید تا جوان بمانید. دارچین از یک درختچه ۷ سانتی به وجود می آید که اگر شما از اطراف آنجا رد شود بوی خوش دارچین به مشام شما می رسد. اما دمنوش دارچین را حتما مصرف کنید به دلایلی که به شما خواهیم گفت: دارچین معده را تقویت می کند و بدن را گرم می کند، این دمنوش ادرار آور است و باعث می شود سموم بدن دفع شود، دمنوش دارچین باعث کاهش درد مفاصل و بدن می شود، اثر شاد کننده و انرژی زا دارد و یکی از اثر های بسیار مهم دارچین در پایین آورده تب است شما با نوشیدن یک فنجان به راحتی و به سرعت می توانید تب بدن را کاهش بدهید. پس با توجه به خواص گفته شده دمنوش دارچین زنجبیل در سرماخوردگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند پس حتما در روزهای سرد زمستان و پاییز این دمنوش خوشمزه و پرخواص را تهیه کنید.
مواد لازم برای چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه
- آب لیمو شیرین ۱/۴ فنجان
- آب انار ۱ فنجان
- چای (چای کیسه ای) ۴ عدد
- رازیانه (رازیانه ستاره شکل) - اختیاری ۱ عدد
- چوب دارچین (۶ سانتیمتری) ۱ عدد
- میخک ۳ عدد
- زنجبیل ۳ سانتیمتری(ریز خرد شده) ۱ برش
- شکر ۲۲۵ گرم
- آب ۷ فنجان
طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه
آب، شکر، زنجبیل، میخک، دارچین و رازیانه رو تو یه ماهی تابه بزرگ مخلوط کرده، حدودا ۱ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه و به جوش بیاد. سپس از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد میکنیم. مجددا مخلوط موادمون رو به ماهی تابه برمیگردونیم و چای کیسه ای رو بمدت ۱۰ دقیقه تو مایعمون میذاریم. حالا چای کیسه ای رو خارج کرده و آب انار و آب لیمو شیرین رو اضافه کرده، هم میزنیم. بعد روی حرارت میذاریم تا برای سرو کردن گرم بشه. در صورت تمایل قبل از سرو با برش های لیمو و دارچین تزئین میکنیم.