شما به راحتی می توانید انواع پیتزاها و خمیر آن را در منزل تهیه کنید و سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید و حتی باب میل خود مواد آن را تغییر بدهید. در ادامه با روش پخت پیتزا ژاپنی آشنا شوید.
خاطره خوردن انواع پیتزا به خصوص پیتزای مخلوط، پیتزای پنیر، پیتزا پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا مخصوص، پیتزا مارگاریتا و پیتزا مرغ سهم زیادی در خاطرات غذا خوردن در بیرون از خانه را شامل می شوند که از انواع رایج و معروف در کشور ایران می باشند، و اما پیتزا ژاپنی یکی از پیتزاهای خوش طعم شمرده شده و دارای روش پختی ساده است را به شما جهت تهیه آن در منزل و تنوع بخشیدن به برنامه غذایی خود پیشنهاد می کنیم. در ادامه برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا ژاپنی همراه ساعد نیوز باشید.
پیتزاها فست فودهایی محبوب
با توجه به سبک زندگی رایج در حال حاضر و مشغله شغلی و زندگی افراد و به دنبال آن نبود وقت کافی، غذاهای آماده از جمله انواع فست فود جای خود را به خوبی در میان برنامه غذایی مردمان کشورهای مختلف دنیا باز کرده اند، اگر صفحات لیست مربوط به فست فودها را ورق بزنید شاهد ساندویچ های همبرگر، برگر، چیز برگر و سایر برگرها، میگو سوخاری، مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، کراکت، استیک گوشت و یا مرغ، پیتزا و … خواهید بود که هر کدام نیز به نوبه ی خود دارای مزه و طعمی دلچسب هستند. در این میان شاید بتوان پیتزاها را صاحب تعداد زیادی از رای محبوبیت بدانیم که به یکی از پرکاربردترین فست فودها تبدیل شده است.
مواد لازم برای پیتزا ژاپنی
- کاهو پیچ ۱ عدد
- آرد ۱ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- آب ۳/۴ لیوان
- سینه مرغ ( خرد شده) ۲۰۰ گرم
- قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
- ذرت ۱۰۰ گرم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا ژاپنی
برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید. تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید. کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد. برای مواد درون خمیر هم فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید. بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.