چغاله بادام یکی از محبوب ترین میوه های فصل بهار است که خوردن آن برای برخی افراد بسیار مفید است و برای برخی هم مضراتی را به دنبال دارد.
فواید و مضرات چغاله بادام برای همه بهخصوص زنان باردار
چغاله بادام (green almond) به میوه ی کال یا نارس درخت بادام گفته می شود که پوستی سبز رنگ کرک با مزه ترش و مغزی سفید و شیرین دارد. این میوه کال را می توان تنها در اوایل فصل بهار یافت. در مدت زمان کوتاهی به طور سریع وارد مرحله تکامل شده و پوسته سبز بیرونی آن، سفت و سخت و دندان شکن می شود. چغاله متعلق به میوه هلو، زردآلو و بادام است.
در کنار فواید بسیاری که دارد مضراتی نیز با مصرف آن جذب بدن می شود. بسیاری از خانم های باردار ویار چغاله بادام دارند اما ترس از عوارض آن موجب می شود که این سؤال را بپرسند ، آیا در دوران بارداری مصرف چغاله بادام برای خود و جنین ضرر دارد یا خیر؟ در این بخش از بهداشت و سلامت در مورد فواید و مضرات چغاله بادام بیشتر خواهیم دانست.
ویتامین ها و مواد مغذی چغاله بادام
چغاله بادام سرشار از ویتامین C، ویتامین E، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است.
برای بهره مندی از این ویتامین ها، از چغاله بادام پخته می توان در تهیه خورش و از نوع خام آن بر روی سالاد استفاده کرد.
در هر 100 گرم چغاله بادام منابع زیر وجود دارد:
- کالری:573
- کربوهیدرات: 21.1 گرم
- پروتئین: 21 گرم
- چربی: 49.4 گرم
- فیبر:10 گرم