رولت سیب زمینی و گوشت یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید. البته این غذای خوشمزه را می توانیم به عنوان یک غذای کامل نیز سرو کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت سیب زمینی در ادامه با ما همراه باشید.
رولت سیب زمینی و گوشت یکی از انواع رولت ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و برای مهمانی و تولدها گزینه بسیار شیکی به حساب می آید اما شما می توانید این رولت سیب زمینی زیبا و جذاب را با کمک سیب زمینی و مقداری مواد گوشتی تهیه کنید شما به دلخواه می توانید مواد میانی این رولت را تغییر دهید و از انواع پنیرها مانند ورقه ای یا رنده شده را برای این رولت جذاب آماده کنید و حتی یک گزینه مناسب برای شام است.در اینجا طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای رولت سیب زمینی و گوشت
- شیر ۱/۲ لیوان
- آرد سفید ۱.۵ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی پخته شده ۳ عدد
- نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
- جعفری خردشده ۱ قاشق غذا خوری
- کره ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت
ابتدا تخم مرغ و شیر ، کمی نمک و شکر را با هم مخلوط کرده و آرد را تا جایی که خمیر مان به دست نچسبد به آن اضاف میکنیم.سیب زمینی ها را با دو قاشق شیر و یک قاشق کره میکوبیم و پوره میکنیم و جعفری را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. پیاز را ریز خورد کره و گوشت چرخ شده را اضافه کرده وبا نمک ،فلفل وادویه خوب تفت میدهیم.یک لایه از خمیرنازک پهن کرده و به شکل مستطیل برش میدهیم و یک لایه از پوره سیب زمینی روی آن میکشیم.حالا از مواد گوشتی روی آن ریخته و یک لایه پنیر پیتزا میریزیم.از لایه خمیر شروع به رول کردن میکنیم و بعد از رول شدن لایه لایه برش میدهیم. روی رولت ها کره میمالیم. وآنرا را نیم ساعت در فر گذاشته تا بپزد و روی آن طلایی شود.
مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی و گوشت روش دوم
- سیب زمینی ۴ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر پیتزا ۳ ق غذا خوری
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه ۱/۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت روش دوم
ابتدا برای تهیه این رولت مواد میانی را آماده می کنیم تا خنک شود برای این کار پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و گوشت را با پیاز خوب سرخ کنید و بعد فلفل دلمه را اضافه کنید و خوب تفت دهید و در انتها رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود سپس کمی آب اضافه کرده تا گوشت خوب پخته و آب آن تبخیر شود و بعد مواد گوشتی را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و داخل یک آبکش قرار دهید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی آن حسابی گرفته شود سپس داخل کاسه ریخته و تخم مرغ و پنیر پیتزا و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
حالا داخل یک سینی ۳۵*۲۵ یک کاغذ روغنی انداخته و کف آن را خوب با کره چرب کنید می توانید از ورقه های نسوز استفاده کنید که کار شما بسیار راحت می شود حالا مایه سیب زمینی را داخل قالب خوب پهن کنید سپس در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید تا رویه رولت طلایی شود دقت کنید دماهای فرها متفاوت است پس کنار فر باشید تا نسوزد و خشک نشود وگرنه رول نمی شود و رولت می شکند.
حالا قالب را از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید و بعد از ۱۰ دقیقه از فر دربیاورید و پنیر پیتزا را رویش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا) را روشن کنید تا روی رولت طلایی شود سپس صبر کنید تا خنک شود و برش بزنید. نوش جان