توپک سیب زمینی و پنیر یک میان وعده یا پیش غذای آسان و خوشمزه است که علاوه بر زیبایی که دارد، طعم خوبی نیز ایجاد می کند. مواد میانی توپک می تواند طبق سلیقه هر ماده ای باشد. می توان از مرغ پخته یا گوشت چرخ کرده استفاده کرد.
توپک سیب زمینی و پنیر همان سیب زمینی آب پز است به همراه کمی پنیر. که با کمی تغییر و اضافه شدن مواد بیشتر به این نام جدید تغییر یافته است. ظاهر زیبای توپک سیب زمینی و پنیر بسیار اشتها آور است و نظر همه را به خود جلب می کند. توپک سیب زمینی و پنیر می تواند برای کودکانی که کمی در غذا خوردن اذیت می کنند مناسب باشد. همینطور توپک سیب زمینی و پنیر برای خانم هایی که همیشه به دنبال غذاهای جدید هستند یک پیشنهاد عالی می باشد. پس با ما همراه باشید . . .
مواد لازم توپک سیب زمینی و پنیر
- سیب زمینی متوسط ۱ عدد
- پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲ قاشق غذا خوری
- کنجد ۱ قاشق غذا خوری
- سبزی خشک دلخواه ۱ قاشق غذا خوری
- پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه توپک سیب زمینی و پنیر
سیب زمینی را پخته و با چنگال له میکنیم سپس پنیر را بصورت رنده شده به آن اضافه میکنیم.سایر مواد و ادویه ها را هم می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم هر سری به مقدار یک قاشق مرباخوری از مواد را برداشته و بشکل توپ کوچک گرد میکنیمدر انتها در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ میکنیم.