شله زرد از دسرهای خوشمزه و محبوب میان ایرانیان است که معمولا برای نذری مراسم مذهبی ماه محرم و سفره افطار ماه رمضان تهیه میشود.
شله زرد یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی ماه محرم و سفره افطار ماه رمضان طبخ میشود. شله زرد به دلیل داشتن گلاب و زعفران غذایی بسیار خوشبو و معطر است و به دلیل داشتن برنج در ترکیباتش یک وعده غذایی کامل محسوب میشود.
خوردن شله زرد در ماه رمضان و برای وعده افطار بسیار مرسوم است و میتوان گفت پایه ثابت تمام سفرههای افطاری است. پخت یک شله زرد خوشمزه، خوشرنگ، معطر و جا افتاده مستلزم به کار بردن دستورات و توجه به نکات خاصی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شله زرد مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شله زرد
برنج نیم دانه: ۱ لیوان
شکر: یک و نیم لیوان
گلاب: نصف لیوان
عرق شاهسپرم: نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان
آب: حدود ۸ لیوان
پودر هل: یک قاشق چایخوری
خلال بادام: یک فنجان
کره: ۵۰ گرم