دسر محلبی نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب شیر با نشاسته ذرت تهیه میشود و برای سفره افطار انتخاب بسیار مناسبی است.
محلبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالت آن عربی است؛ اما در کشور ترکیه رواج بیشتری دارد و آن را بیشتر به نام دسر ترکیهای میشناسند. پایه اصلی محلبی که به نام پودینگ شیر هم شناخته میشود، نشاسته و شیر است و با روشهای گوناگونی طبخ میشود. یکی از ویژگیهای این دسر لطیف و خوشمزه این است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با صرف زمان خیلی کم آماده سرو میشود.
این دسر خوشمزه که شباهت زیادی به فرنی خودمان دارد، برای ماه مبارک رمضان و سفره افطار بسیار مناسب است و برای روزه داران یک افطاری مغذی محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر محلبی همراه با همه نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه دسر محلبی
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: یک چهارم لیوان
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین و پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم