پخت نان ترکی پیده در 20 دقیقه انجام می شود اما باید خمیر را از 2 ساعت قبل آماده کرده باشید. این نان تقریبا شبیه نان بربری است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.
نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب میدانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند.
مواد لازم برای تهیه نان پیده
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | 3 تا 4 پیمانه |
شیر ولرم | 1 پیمانه |
آب ولرم | ½ پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیر مایه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای رومال
مواد لازم | مقدار لازم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
کنجد و سیاه دانه | 1 قاشق غذاخوری |