زردآلو میوه تابستانی محبوب و پر از مواد مغذی مفید است. بسیاری این میوه را خشک کرده و یا برای تهیه لواشک و مربا از آن استفاده میکنند تا در فصلهای دیگر نیز از خوردن این میوه و فواید ارزشمند آن بهرهمند شوند. در ادامه با طرز تهیه نوشیدنی زردآلو آشنا می شوید .
در روزهای گرم تابستان یک لیوان شربت زردآلو خنک و خوش عطر می تواند عطش شما را رفع کند. یکی از روش های بهره بردن از خواص این میوه خوشمزه، گرفتن آب آن است. زردآلو حاوی ویتامین های A، C، K ، E و نیاسین است. مواد دیگری همچون پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر در زردآلو یافت می شود. همچنین این میوه خوشمزه سرشار از فیبر غذایی است که می تواند برای بدن بسیار مفید باشد.
نحوه انتخاب بهترین زردآلو
فصل میوه زردآلو تابستان است. در فروشگاه ها به دنبال میوه نارنجی رنگ و کمی نرم باشید. اگر میوه سفت باشد به معنای نارس بودن میوه است. علاوه بر اینکه زردآلوی نارس طعم و بوی لذیذ میوه رسیده را ندارد، بلکه مواد مغذی و آنتی اکسیدان های میوه نارس کمتر است.
زردآلوی تازه را می توان برای چند روز در دمای اتاق قرار دهید اما می توانید این میوه را به مدت سه هفته در یخچال و ماه ها در فریزر نگهداری کنید و یا اینکه آن را خشک کنید و در فصل های دیگر از خوردن میوه خشک شده زردآلو لذت ببرید.
مواد مغذی زردآلو
زردآلو منبع خوبی برای ویتامین آ، ویتامین ث، مس، فیبر و پتاسیم است. این میوه پر از ترکیبات فیتوشیمیایی به نام کاروتنوئیدها است که به این میوه رنگ قرمز، نارنجی و زرد می بخشد. آنتی اکسیدان قدرتمند دیگری که در این میوه یافت می شود لیکوپن است. این میوه را هم به صورت تازه می توانید میل کنید و یا به صورت نوشیدنی زردآلو به همراه دیگر میوه ها نوش جان کنید.
مواد لازم برای نوشیدنی زردآلو
- زردآلو ۱ کیلوگرم
- آب ۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
طرز تهیه نوشیدنی زردآلو
شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود زردآلو را شسته و از هسته جدا کنید و خرد کنید سپس زردآلوها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و اجازه ده دقیقه بجوشد و نرم شود سپس شعله را خاموش کرده اجازه دهید کمی خنک شود سپس داخل مخلوط کن ریخته و کاملا میکس کنیددر این مرحله مخلوط را از صافی رد کنید و در صورت تمایل چند عدد از زردآلوهای پخته را تکه تکه کرده داخل نوشیدنی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود