چای زنجبیلی با عسل و لیمو یکی از بهترین دمنوش ها برای درمان سرماخوردگی و گلو درد محسوب می شود، در مطلب زیر طرز تهیه چای زنجبیلی با عسل و لیمو را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
دمنوش زنجبیل و لیمو و عسل ؛ فواید درمانی مصرف دمنوش زنجبیل و لیمو و عسل همگی در این مورد شنیده ایم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مواد لازم برای چای زنجبیلی با عسل و لیمو
- چای به مقدار لازم
- آب لیمو تازه ۱ عدد
- عسل ۱/۳ فنجان
- رنده پوست لیمو ترش ۱ عدد
- آب ۶ فنجان
- زنجبیل تازه به اندازه 2.5 سانتیمتر ۱ قطعه
طرز تهیه چای زنجبیلی با عسل و لیمو
زنجبیل را پوست گرفته و خرد کنید. آب را در یک کتری بجوشانید و زنجبیل خرد شده، رنده پوست لیمو و عسل را در آن بریزید تا با هم بجوشند. سپس آب لیموی تازه را به آب جوش اضافه کنید و آن را در یک قوری بریزید. بسته به اینکه چای غلیظ و یا رقیق دوست دارید، چای کیسه ای و یا مقداری چای خشک را در قوری بریزید و صبر کنید تا دم بکشد. چای را از صافی عبور دهید تا برگ های چای و خرده های زنجبیل گرفته شوند.