دسر موز یا موزی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار متنوع بین المللی است که با دستورهای بسیار زیادی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی در ادامه با ما همراه باشید.
در این مطلب از آشپزخانه ساعد نیوز قصد داریم تا طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی را برای شما عزیزان شرح دهیم.همراه ما باشید.
مواد لازم دسر موز و خامه کاراملی
- پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
- کره ۲ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۳ پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ذرت ۱/۴ پیمانه
- شکر ۲/۳ پیمانه
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی دسر موز و خامه کاراملی
- خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
- سس کارامل ۱ پیمانه
- موز (حلقه شده) ۲ عدد
مواد لازم برای بیسکویت دسر موز و خامه کاراملی
- شکر ۱ قاشق سوپ خوری
- کره آب شده ۱/۳ پیمانه
- بیسکویت خردشده ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه کرم شیرین وانیلی دسر موز و خامه کاراملی
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم
طرز تهیه بیسکویت برای لایه زیری دسر موز و خامه کاراملی
بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم . حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم
حدود ۲ قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راحتی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت ۳ ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان