ژله از دسرهای پرطرفدار بین مردم به ویژه ایرانیان است.
طراحی ژله بسیار متنوع است.
برای تهیه این نوع از ژله به دو بسته پودر ژله، ۲۰۰ گرم شکر، ۱۰۰۰ میلی لیتر آب، ۱ کیوی، ۲ عدد پرتقال، ۱۰۰ گرم انگور، ۴۰ گرم و یا زغال اخته نیاز دارید.
در قسمت بالا، فیلمی از مراحل آماده سازی ژله مکعبی را مشاهده میکنید. مراحل کار به این شکل است که ابتدا یک لایه ژلاتین در آب جوش حل شده را در قالب مورد نظر ریخته و اجازه می دهیم خنک شود. بعد دوباره لایه دیگری از ژلاتین را روی آن ریخته و برش هایی از انواع میوه را روی آن قرار می دهیم و می گذاریم در ژلاتین غوطه ور باشد. بعد از مدتی که گذشت یک لایه دیگر ژلاتین روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم که 2 ساعت بگذرد تا کاملا سرد شود.
اکنون وقت برش زدن ژله است و برگرداندن قالب .