پاناکوتا نوعی دسر سنتی و محبوب ایتالیایی است که از ترکیب خامه با ژلاتین تهیه میشود و دارای انواع وانیلی، میوهای، شکلاتی و قهوه است.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه میشود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا با طعم دهندههای میوه و قهوه تهیه میکنند.
پاناکوتای وانیلی یکی از انواع ساده پاناکوتاست که میتوانید آن را با هر نوع پودینگ یا سس شکلاتی و میوهای مخلوط کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پاناکوتای وانیلی با سس انبه یک دسر خوشمزه و منحصر به فرد است که به دلیل داشتن انبه تازه عطر و طعم فوقالعادهای دارد و برای پذیرایی در مهمانیها و جشنها یک دسر شیک و خوشمزه محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای وانیلی با سس انبه همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای وانیلی
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ پاکت
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس انبه
شیر: یک چهارم لیوان
انبه: ۲ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری