ماهی از مفیدترین غذاهای حاوی پروتئین است که همیشه دنبال راه های تازه برای طبخ آن هستیم. کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. سالمون یکی از پرخاصیت ترین انواع ماهی است در ادامه با طرز تهیه کباب ماهی سالمون با ادویه همراه ما باشید.
طرز تهیه کباب ماهی سالمون با ادویه که یکی از خوشمزه ترین ماهی ها می باشد امروز قصد داریم روش های پخت و مزه دار کردن ماهی سالمون را یاد دهیم اما ماهی سالمون که شباهت بسیار زیاد به ماهی قزل آلا از نظر شکل ظاهری دارد که در رده آزاد ماهیان قرار دارد و به تلفظ فرانسوی به آن سومن نیز گفته می شود و به طور معمول در آب های شیرین به دنیا می آیند سپس برای تخمک گذاری به اقیانوس ها رفته و مجدد به آب شیرین برمی گردد. اما ماهی سالمون به دلیل مغذی بودن آن در سراسر دنیا محبوب است و گوشت آن بسیار لذیذ است و گفته می شود مصرف آن دارای خواص زیادی است که خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و علائم افسردگی را کاهش می دهد و یکی از بهترین منابع چرب امگا ۳ می باشد. همچنین از دیگر خواص خوب این ماهی می توان به کمک به کاهش وزن و مفید در رژیم لاغری اشاره کرد و مقادیر زیادی از انواع ویتامین B، منبع خوبی از پتاسیم که خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهد و کمک به سلامت مغز و هزاران خواص دیگر که این ماهی دارا می باشد. امروز طرز تهیه کباب ماهی سالمون با ادویه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کباب ماهی سالمون با ادویه
- ریحان (تازه، خرد شده) ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- دانه کنجد ۲ قاشق چای خوری
- زیره سبز (آسیاب شده) ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (دانه فلفل، له شده) ۱/۴ قاشق چای خوری
- ماهی سالمون (فیله بدون استخوان، ترجیحاً آزاد، تکه های ۴ سانتی متری) ۷۰۰ گرم
- لیمو ترش (خرد شده به صورت برش های نازک) ۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کباب ماهی سالمون با ادویه
کباب پز را با شعله ی متوسط گرم کنید. ریحان، دانه های کنجد، زیره سبز و نمک و دانه های فلفل قرمز را در یک کاسه ی کوچک بریزید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. ترکیب ادویه ها را کنار بگذارید. ۱۶ عدد سیخ چوبی که به مدت ۱ ساعت در آب خیس خورده باشند. دو سیخ چوبی را از درون تکه های ماهی و لیمو ترش تا خورده رد کنید تا کلاً ۸ سیخ کباب داشته باشید. اول و آخر هر سیخ تکه های ماهی باشد. دو طرف آن را به روغن و ترکیب ادویه ها که از قبل آماده کرده اید آغشته کنید. آنها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه کباب کنید و گاهی از آنطرف کنید تا ماهی ها کاملاً حالت برق زدن خود را از دست بدهند.