یکی از نشانه های پیری در هر شخص چروک شدن پوست صورت اوست. با گذشت زمان پوست دچار یک سری تحولات می شود. روش آر اف فرکشنال (Fractional RF) یکی از مدرنترین روشهای جوانسازی پوست است. در این مطلب شما را با روش آر اف صورت آشنا خواهیم کرد و مزایا و معایب و کاربردهای آن را هم مورد بررسی قرار می دهیم.
افتادگی و شل شدن پوست، چین و چروک های دور لب، چین و چروک های اطراف چشم، افتادگی غبغب و لکه های پیری از جمله نشانه های پیری پوست صورت است. این نشانه ها معمولا از سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی خود را نشان می دهند. زمانی که میزان کلاژن پوست شما کم می شود. عوامل دیگری مانند آب و هوای ناسالم، قرار گرفتن در معرض اشعه ی مضر خورشید، عدم رسیدگی به پوست هم می توانند در پیری پوست صورت نقش داشته باشند. اما خوشبختانه با پیشرفت علم و تکنولوژی می توان به درمان پیری پوست صورت پرداخت. یکی از راه های درمان پیری پوست صورت استفاده از روشی به نام آر اف است. اگر شما هم می خواهید چین و چروک های پوستتان را درمان کنید و یا مانع ایجاد آن ها شوید، این مقاله را مطالعه کنید تا شما را به پاسخ سوال آر اف صورت چیست برسانیم، مزایا و معایب و کاربردهای آن را هم مورد بررسی قرار می دهیم.
آر اف صورت چیست؟
پروتئینی به نام کلاژن در بدن وجود دارد که پایه و اساس پوست شما را تشکیل می دهد. در واقع اصلی ترین پروتئین در پوست و بیشترین پروتئین در بدن، کلاژن است. همه ی مشکلات پوستی مانند شل شدن پوست صورت و چین و چروک های آن زیر سر همین پروتئین کلاژن است.
با بالا رفتن سن پوست شما کمتر و کمتر کلاژن تولید می کند. به طوری که کیفیت و زیبایی پوست شما کم می شود و پوستی پیر و شل خواهید داشت. آر اف صورت در این شرایط به کمک پوست شما می آید. در این روش درمانی یک سری امواج انرژی وارد لایه میانی پوست (درم) می شوند. کلاژن سازی پوست هم در همین لایه اتفاق میافتد. این امواج با دادن گرما به لایه درم، آن را تحریک می کنند که کلاژن تولید کند.
سفت کردن پوست با فرکانس رادیویی نام دیگر این روش درمانی است. در آر اف هیچ گونه جراحی صورت نمی گیرد و امواج بدون هیچ برشی از لایه سطحی پوست به لایه میانی می رسند. آر اف از سال ۲۰۰۱ مورد استفاده قرار گرفته است و در حال حاضر رغیب هایفوتراپی می باشد.