اسکندر کباب یکی از کبابهای مشهور کشور ترکیه است که برای تهیه آن از گوشت فیله یا گوشت چرخ کرده استفاده میکنند و طعم بسیار لذیذی دارد.
کشور ترکیه به داشتن کبابهای بسیار متنوع و خوشمزه مشهور است. دونر کباب، آدانا کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب، تپسی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کبابهای لذیذ این کشور هستند. اسکندر کباب یکی از مشهورترین کبابهای ترکی است که شخصی به نام اسکندر افندی این غذا را در قرن نوزدهم و در زمان امپراطوری عثمانی اختراع کرد.
اسکندر کباب با روشهای گوناگونی طبخ میشود و این غذا را میتوان هم با فیله گوشت و هم گوشت چرخ کرده تهیه کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه اسکندر کباب خانگی با روشی ساده همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
گوجه فرنگی: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب جوش: نصف لیوان