سالمون یکی از معروفترین و محبوبترین ماهیها در جهان است که علاوه بر طعم و مزه فوقالعادهاش، به علت خواص زیادی که برای سلامتی دارد جهانی شده است. برای تهیه یک خوراک ماهی سالمون خوشمزه بیشمار دستور پخت وجود دارد؛ اما ما در این پست به طرز تهیه ماهی سالمون با خمیر پفکی بسیار لذیذ میپردازیم.
طرز تهیه ماهی سالمون که یکی از خوشمزه ترین ماهی ها می باشد امروز قصد داریم روش های پخت و مزه دار کردن ماهی سالمون را یاد دهیم اما ماهی سالمون که شباهت بسیار زیاد به ماهی قزل آلا از نظر شکل ظاهری دارد که در رده آزاد ماهیان قرار دارد و به تلفظ فرانسوی به آن سومن نیز گفته می شود و به طور معمول در آب های شیرین به دنیا می آیند سپس برای تخمک گذاری به اقیانوس ها رفته و مجدد به آب شیرین برمی گردد. اما ماهی سالمون به دلیل مغذی بودن آن در سراسر دنیا محبوب است و گوشت آن بسیار لذیذ است و گفته می شود مصرف آن دارای خواص زیادی است که خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و علائم افسردگی را کاهش می دهد و یکی از بهترین منابع چرب امگا ۳ می باشد. همچنین از دیگر خواص خوب این ماهی می توان به کمک به کاهش وزن و مفید در رژیم لاغری اشاره کرد و مقادیر زیادی از انواع ویتامین B، منبع خوبی از پتاسیم که خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهد و کمک به سلامت مغز و هزاران خواص دیگر که این ماهی دارا می باشد. امروز در ساعد نیوز طرز تهیه ماهی سالمون با خمیر پفکی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ماهی سالمون با خمیر پفکی
- آرد ۲ لیوان
- ماهی ۱ تکه
- کره سرد ۲۵۰ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب ۱/۲ لیوان
- پنیر خامه ای به مقدار لازم
- سبزی دلخواه به مقدار لازم
مواد رومال ماهی سالمون با خمیر پفکی
- زعفران به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- شیر به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی سالمون با خمیر پفکی
آب سرد و آرد و ۵۰ گرم از کره و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید، بعد از این زمان روی سطح کار را آرد پاشیده خمیر را باز کنید ۲۰۰ گرم کره باقیمانده را که قبلا در دمای محیط نرم شده روی سطح خمیر پخش کنید
خمیر را تا زده با وردنه پهن کنید این عمل تا زدن و پهن کردن خمیر با وردنه را ۵ بار تکرار کنید و مجددا خمیر را درون کیسه فریزر گذاشنه داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید مرحله بالا را سه بار تکرار کنید
هر بار خمیر را ۵ دور تا زده و پهن کنید خمیر که آماده شد داخل کیسه فریزر در یخچال به مدت یک هفته قابل استفاده است
یک تیکه از خمیر را روی سطح کار باز کنید ماهی سالمون را که از قبل با نمک و آبلیمو و زعفران طعم دار شده را روی خمیر قرار دهید مقداری پنیر روی ماهی مالیده روی پنیر سبزی قرار دهید من جعفری استفاده کردم مجددا یک تیکه از خمیر را باز کرده روی ماهی قرار دهید سپس خمیر را بصورت ماهی برش زده روی خمیر را با برس مخلوط روغن و شیر و زعفران بمالید و در فر بپزید.