پاناکوتا توت فرنگی یکی از انواع دسرها می باشد که بسیار خوشمزه و سریع است و بافت فوق العاده نرمی دارد و در طعم ها و مزه های مختلفی تهیه می شود. پاناکوتا توت فرنگی برای مهمانی و مجالس بسیار مناسب است شما به دلخواه می توانید این دسر جذاب را در لیوان های تک نفره بریزید و با تکه های میوه ای توت فرنگی سرو کنید.
پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. پاناکوتای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین پاناکوتا ها است که طعم توت فرنگی تازه در آن احساس می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.