کیک توت فرنگی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست.
کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.
کیک توت فرنگی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم است و عطر و بوی دلپذیری دارد. این کیک دارای بافت بسیار نرم و پنبهای است که دستور تهیه آسانی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک توت فرنگی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این کیک خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۱۷۰ گرم
شکر: یک لیوان
آرد سفید قنادی: ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد شده: ۲ لیوان
قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوبتری بگیرید.