شیرینی نون خامهای یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب دنیاست که قدمت زیادی دارد و از شیرینیهای مرسوم قنادیها محسوب میشود.
شیرینیها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند، مخصوصا شیرینیهایی که دارای خامه، انواع کرم و یا پنیر هستند، محبوبیت بیشتری دارد. شیرینیهای خامهای تنوع بسیار زیادی دارند؛ ولی نون خامهای یکی از قدیمیترین انواع شیرینیهای خامهای دنیاست که در میان شیرینیهای رنگانگ خودنمایی میکند. در زبان انگلیسی به آن پروفیترول و در زبان فرانسوی به آن شو میگویند. نان خامهای که در برخی از شهرهای ایران به آن شیرینی نارنجکی هم میگویند، شبیه یک توپ تو خالی است که شکم آن را با خامه پر میکنند. این شیرینی در بین کودکان هم بسیار محبوب است.
به گزارش فرارو، شما میتوانید با یک روش ساده در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی نون خامهای همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن و روش فرم دادن خامه قنادی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه نون خامهای
آرد سفید قنادی: ۱ پیمانه سرخالی
تخم مرغ درشت: ۳ عدد
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
آب: ۱ پیمانه
خامه فرم گرفته: به میزان لازم