پنکیک پیازچه در زمرهی پیش غذاهای محبوب چینی به حساب میآیند و تهیهی آن هم از رستوران و هم از دستفروشان دورگرد امکانپذیر است. این پنکیکها به انواع شانگهایی آن بسیار نزدیک است. شما حتی میتوانید آنها را آماده کرده و در فریزر بگذارید و هر وقت دوست داشتید بپزید و میل کنید.
با دستور پخت یک غذای سرخ کردنی دیگر از گوشه و کنار دنیا با ما همراه باشید. در این پست طرز تهیه پاجیون، پنکیک پیازچه کُره ای را به شما آموزش می دهیم. پاجیون را می توانید به عنوان یک اسنک سالم و خوشمزه، یک پیش غذای متفاوت یا یک وعده اصلی رژیمی استفاده کنید. طعم تند و خنک پیازچه این غذای ساده را بسیار هیجان انگیز می کند.
مواد لازم برای تهیه پنکیک پیازچه
- پیازچه:2 لیوان
- هویج:1 لیوان
- فلفل دلمه ای قرمز:1 لیوان
- کدو سبز:1 لیوان
- پیاز قرمز:نصف لیوان
- آرد برنج:3 قاشق غذاخوری
- آرد گندم:6 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:3 عدد
- روغن کنجد:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک پیازچه
ابتدا کاسه ای بردارید و همه سبزیجات را داخل آن خرد کنید ، سپس آرد گندم و آرد برنج را افزوده و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و سفیده و زرده را جدا کرده و در دوظرف جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرند. ابتدا زرده را به مواد افزوده و سپس سفیده را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شود.تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن کنجد را بریزید تا گرم شود ، مواد را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.پنکیک پیازچه را در ظرف مورد نظر بکشید و برش بزنید و میل نمایید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک پیازچه ؛ روش دوم
- ۲ فنجان آرد سفید
- يك قاشق سوپ خوری نمک
- ¾ فنجان آب جوش
- ½ فنجان آب سرد، در صورت لزوم
- روغن نباتی، در صورت لزوم
- يك خوشه پیازچه خردشده
طرز تهیه پنکیک پیازچه ؛ روش دوم
آرد و يك قاشق چایخوری از نمک را در کاسه ای ریخته و مخلوط نمائید؛ آب جوش را روی آنها ریخته و تند هم بزنید تا آب کاملا جذب شود. در حین هم زدن هر از گاهی يك قاشق سوپ خوری آب سرد به مواد بیافزائید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. روی کاسه را با دستمال پارچه ای پوشانده و اجازه دهید خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند. خمیر را روی تخته ی کار که کمی آرد به آن پاشیده اید، پخش نمائید؛ و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.يك تکه از خمیرهای تقسیم شده را روی تخته پخش کنید؛ با برس کمی روغن نباتی روی آن بمالید و ½ قاشق چایخوری نمک و¼از پیازچه ها را روی خمیر بپاشید.یک سر خمیر پخش شده را بلند کنید و خمیر را همچون کاغذ لوله کنید تا به شکل طومار درآید. انتهای خمیر لوله شده را گرفته و خمیر را پخش کنید تا به شکل یک قرص نان گرد درآید. با مابقی خمیرها ادامه دهید، اجازه دهید هر خمیر شبیه به نان گرد ۱۰ دقیقه استراحت کند.
يك قاشق سوپ خوری روغن نباتی را درون ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. هر یک از خمیرهایی که به شکل قرص های نان درآورده اید را روی تخته ی کار که کمی آرد به آن پاشیده اید با وردنه پخش کنید تا عمیق هر یک يك و نیم سانت شود؛ سپس درون روغن بیاندازید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلایی شود. با مابقی خمیرها ادامه دهید.