پلو ترکی یک غذای بسیار مقوی ساده و ارزان است که اصالتی ترکیه ای دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پلو ترکی را به شما آموزش دهیم .
پلو ترکی یکی از انواع پلو ها می باشد که برای کشور ترکیه می باشد و بسیار خوشمزه و ساده است و از گوشت برای تهیه این پلو استفاده می شود شما می توانید این پلو خوشمزه را با گوشت بوقلمون یا مرغ یا گوشت شتر مرغ تهیه کنید. این پلو را می توانید برای نهار یا شام تهیه کنید و به همراه کمی جعفری طعم و مزه بسیار خوبی دارد و می توانید برای تنوع در غذاهای خود این پلو خوشمزه را تهیه کنید. پلو ترکی بسیار ساده و رنگارنگ است و ظاهر جذابی دارد و علاوه بر آن یک رسپی ساده با چند قلم مواد دارد که می توانید آن را به سادگی تهیه کنید. می توانید برای خوشمزه تر شدن این پلو کمی برنج دودی به آن اضافه کنید. امروز طرز تهیه پلو ترکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم پلو ترکیه ای
- برنج ۴ پیمانه
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- کره ۱۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پلو ترکیه ای
ابتدا گوشت را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو ، سیر ، پیاز و ... میپزیم و بعد از پخته شدن كامل آن را از سایر مواد جدا میكنیم. در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و با كره خوب تفت میدهیم .سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی كرده و آنها را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت میدهیم. رب گوجه فرنگی و ادویه را به مواد افزوده و باز هم تفت میدهیم و برنج شسته شده و مقداری آب را به مواد اضافه میكنیم و مانند كته برنج را دم میكنیم.گوشت را در نیم ساعت آخر طبخ برنج روی آن میگذاریم تا با مواد كمی دم بكشد.
سایر نکات پلو ترکیه ای
- میتوانید این غذا را به صورت آبكش هم طبخ كنید.
- اضافه كردن زعفران این غذا را خوشمزه تر میكند.
- بهتر است 2عدد لیمو عمانی را شسته و سوراخ كنید و هنگام جوشیدن برنج به همراه آن بجوشانید و بعد از دم كردن غذا آن را جدا كنید تا پلو شما خوش عطر تر شود.