ماکارونی تابستانی با میگو به همراه سس مخصوص با پنیر موزارلا و پارمسان و مواد اولیه غنی در مدت زمان کوتاهی آماده سرو خواهد شد.
ماکارونی تابستانی با میگو یکی از غذاهای خوشمزه کشور اندونزی می باشد.ماکارونی و پاستا انواع مختلفی دارند و شما به هر صورت که علاقه داشته باشید می توانید آن را تهیه کنید.امروزه انواع اسپاگتی ، ماکارونی شکلی و پاستا وجود دارد که از همه آنها برای تهیه غذاهای خوشمزه می توانید استفاده کنید. در این بین شما می توانید از انواع گوشت های قرمز و سفید به همراه پاستا نیز استفاده کنید. یکی از گوشت هایی که امروزه خیلی مورد استقبال قرار گرفته میگو است .امروزه غذاهای دریایی بسیار سفارش می شوند همچنین امروزه سفارش می شود که به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت سفید در وعده های غذایی استفاده کنید .گوشتی که در این غذا به کار می رود میگو است که هم گوشت آن سفید است و هم از دسته آبزیان به حساب می آید و در بیشتر آبهای جهان اعم از آب شور و شیرین یافت می شود.
مواد لازم برای ماکارونی تابستانی با میگو
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ریحان تازه، خرد شده به مقدار لازم
- پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده به مقدار لازم
- گوجه فرنگی گیلاسی به تعداد لازم
- مارچوبه ۱۰ عدد
- فلفل دلمه ای زرد و نارنجی خلال شده ۲ عدد
- پیاز قرمز، نازک ورقه شده ۱ عدد
- قارچ خرد شده ۸-۷ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
- ماکارونی فرمی ۲۵۰ گرم
- سیر خرد شده ۴ حبه
- میگو تمیز و پوست گرفته ۷۵۰ گرم
طرز تهیه ماکارونی تابستانی با میگو
میگو ها را در یک ظرف با نمک و فلفل، سیر خرد شده مزه دار می کنیم . روی آنها را با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. کارونی ها را در آب جوش می ریزیم تا بپزد مارچوبه ها را در آب جوش به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بعد سریع در آب سرد می ریزیم تا شوک وارد شده باعث شود مارچوبه هارنگ سبز خود را حفط کنند.
در حالی که ماکارونی ها در حال پخت هستند قارچ ها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم به مدت ۲-۳ دقیقه.مارچوبه های از وسط دونیم شده ، کدو سبزخرد شده ، گوجه فرنگی را هم تفت می دهیم به مدت ۲ دقیقه. سیر خرد شده، پیاز و فلفل دلمه ای خلالی شده را هم اضافه کرده و برای ۳-۴ دقیقه تفت می دهیم .
نمک و فلفل سیاه را برای مزه دار کردن سبزیجات اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. میگوها ی پاک شده را با دومین قاشق روغن زیتون در تابه دیگری روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم واز تابه خارج می کنیم . توجه داشته باشید که تابه باید کاملا داغ شده باشد. کارونی ها آبکش کرده را با سومین قاشق روغن زیتون مخلوط می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم . کمی نمک و فلفل به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده به مواد اضافه کرده و سرو می کنیم.