مرغ پفکی یا همان جوجه چینی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب فیله مرغ با نوعی خمیر مخصوص تهیه میشود.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. مرغ پفکی یا جوجه چینی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در نقاط مختلف دنیا با دستورها و طعمهای گوناگون تهیه میشود.
این مرغ خوشمزه علاوهبر اینکه یک غذای کامل محسوب میشود، به عنوان دورچین غذا و یا داخل سینیهای فینگرفود نیز از آن استفاده میشود. تفاوت این مرغ با مرغ سوخاری در این است که مرغ سوخاری را با آرد سوخاری مخلوط و سرخ میکنند؛ ولی مرغ پفکی نیازی به آرد سوخاری ندارد و با یک خمیر مخصوص تهیه میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ پفکی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه جوجه پفکی
فیله مرغ: ۵ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آب گازدار یا دلستر لایت: ۱ لیوان
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم