خورش خلال یکی از خورشهای سنتی و مشهور کرمانشاه است که از ترکیب خلال بادام با گوشت، لیمو عمانی، گلاب و زرشک سیاه تهیه میشود و بسیار خوشمزه و معطر است.
خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیاری دارند. در شهرهای مختلف ایران خورشها را به سبکها و روشهای گوناگون طبخ میکنند. خورش خلال یکی از خورشهای سنتی و اصیل کرمانشاه و غرب کشور است که به خورش کردی نیز مشهور است. این خورش یکی از مجلسیترین غذاهای کرمانشاه به شمار میرود که در مراسم مذهبی به عنوان غذای نذری و همچنین برای ایام خاص و مهمانیها تهیه میشود. این خورش خوشمزه از ترکیب خلال بادام با گوشت، لیمو عمانی، گلاب، زعفران و زرشک سیاه تهیه میشود.
در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خورش خلال
گوشت: ۴۰۰ گرم
زرشک سیاه: نصف پیمانه
خلال بادام: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ: ۱ عدد
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
چوب دارچین: ۲ عدد
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم