شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای خاطره انگیز و سنتی ایرانی است که به دو صورت ترد و نرم تهیه میشود و معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی و جشنها از آن استفاده میشود.
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که از دیرباز تا به امروز پخته میشود و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. این شیرینی خوشمزه که به دو صورت نرم و ترد تهیه میشود، معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی و جشنها مورد استفاده قرار میگیرد.
تقریبا همه ما طعم خوب این شیرینی را در کنار چای خوش رنگ خانه مادربزرگ تجربه کردهایم. اگر خواهان تکرار این تجربه شیرین و دلپذیر در منزل هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا آموزش آسان یک شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه را همراه با تمام نکات و فوت و فنهای مربوط به آن با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی
آرد سفید قنادی: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۷۰ گرم
کشمش قرمز: نصف لیوان
پودر قند: دو سوم لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری