مربای توت سفید یکی از انواع خوشمزه مرباست که پخت آن همزمان با فرا رسیدن فصل بهار و شیرین و آبدار شدن میوه توت سفید رونق میگیرد.
ـ مربا یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می شود. مربا ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه های گوناگون تهیه می شوند. مربای توت سفید یکی از انواع خوشمزه و متنوع مرباست که با توت سفید تهیه می شود.
بهترین زمان تهیه این مربای خوشمزه فصل بهار و هم زمان با رسیدن و آب دار شدن میوه توت سفید است. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای توت سفید در منزل با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مربای توت سفید
توت سفید: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵ لیوان
آبلیمو یا جوهر لیمو: ۱ قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آب: ۲ و نیم لیوان