انواع دسر پای ثابت مهمانیها و دروهمیها هستند ولی میتوانید آنها را به عنوان یک عصرانه یا میانوعده هم سرو کنید. اما در میان دسرها، انواع دسر ساده و سریع بدون فر که با مواد اولیه کمهزینه و در دسترس درست میشوند، محبوبتر هستند. ما در این مقاله از سرویس آشپزی به طرز تهیه دسر ساده و سریع بدون فر میپردازیم.
اگر برای مهمانی و مراسمات خود به دنبال تهیه دسرهای ساده و راحت و در عین حال خوشمزه هستید به شما پیشنهاد میکنیم که این دسر شکلاتی خوشمزه را حتما درست کنید. برای تهیه این دسر خوشمزه نیازی به فر و آرد ندارید و میتوانید در کمترین زمان آن را درست کنید و در مهمانی ها سرو کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دسر شکلاتی بدون آرد و فر را برایتان شرح بدهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر بدون قالب و فر
- پودر قهوه فوری ۲ ق غذا خوری
- آب جوش ۲ ق غذا خوری
- خامه قنادی ۳۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- بیسکویت ساقه طلایی ۲ بسته
- قهوه اسپرسو یا کافی میکس ۱ لیوان
طرز تهیه دسر بدون قالب و فر
در کاسه ای مناسب قهوه فوری را به همراه آب جوش مخلوط کنید تا باز شود. سپس خامه قنادی را با کمک همزن برقی هم بزنید تا خامه باز شود. سپس داخل خامه از قهوه فوری که از قبل تهیه کردید بریزید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سپس پنر ماسکارپونه را به داخل مواد اضافه کنید و برای بار سوم هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مواد آماده شده را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و کنار بگذارید.
قهوه اسپرسو یا کافی میکس را با مقداری آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا پودر با آب جوش مخلوط شوند. سپس اجازه دهید تا سرد شود. ظرف مناسب سرو دسر را انتخاب کنید. سپس ساقه طلایی را باز کنید و دانه دانه ساقه طلایی را داخل قهوه اسپرسو یا کافی میکس قرار دهید و بعد ۲ ثانیه بردارید. سپس ۵ عدد از ساقه طلایی نرم شده را را کنار هم به صورت دایره بچینید.
بعد از قرار دادن ساقه طلایی ها روی ظرف، یک لایه ترکیب مواد داخل قیف را روی ساقه طلایی ها بریزید و با چاقو ترکیب را پخش کنید تا همه قسمت ساقه طلایی از مواد آماده شده را پر کنید. دوباره ۵ عدد ساقه طلایی را داخل ترکیب قهوه اسپرسو قرار دهید و روی مواد به همان ترتیب لایه اول بچینید و دوباره خامه کشی کنید. این کار را تا تمام شدن بیسکویت ها انجام دهید و خامه کشی کنید. در مرحله آخر دیواره های دسر و ساقه طلایی را با کاتر یا چاقو خامه کشی کنید. سپس در لایه آخر قیف را ماسوره بزارید و روی بیسکویت ها پایپ کنید. مقداری پودر قهوه را با الک روی دسر بریزید تا شکل زیبایی به دسر بدهد. دسر شما آماده است.