موس شکلاتی دسری فرانسوی است؛ اما نگذارید نام فرانسوی آن باعث ترستان از تهیه موس شکلاتی شود؛ زیرا تهیه موس شکلاتی کار نسبتا سادهای است و به مهارت آشپزی چندانی نیاز ندارد. بیشتر افراد ترجیح میدهند موس شکلاتیشان فقط شکلات داشته باشد. در این مطلب با طرز تهیه موس سه لایه شکلات و گیلاس آشنا میشوید.
موس شکلاتی منشا فرانسوی دارد و مورد پسند همه می باشد زیرا بسیار خوشمزه بوده و بافتی نرم دارد. موس ها یک نوع دسر می باشند که با تخم مرغ تهیه می شوند و انواع مختلف آنها با میوه و طعم های گوناگون است. در زبان فرانسوی موس به معنای خزه یا کف می باشد شاید به خاطر همین، اسم این دسر را موس گذاشتند زیرا بافت این دسر پر از هوا می باشد. می توانید موس ها را به صورت قالبی یا تک نفره با مقداری بیسکویت خرده شده یا کیک اسفنجی تهیه کنید. موس شکلانی از معروف ترین موس های دنیا می باشد که طرفداران زیادی دارد. موس شکلاتی را می توانید در منو کافی شاپ خود بگذارید تا با استقبال زیادی رو برو شوید. امروز موس سه لایه شکلات و گیلاس را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم لایه اول موس سه لایه شکلات و گیلاس
- شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
- کره ۶ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری
- تخم مرغ زرده و سفیده جدا ۴ عدد
- پودر شکر ۱/۳ پیمانه
- نمک کمی
مواد لازم لایه دوم موس سه لایه شکلات و گیلاس
- خامه سفت ۱.۵ پیمانه
- آب ۳ قاشق غذا خوری
- شکر ۳ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
- شکلات ذوب شده و گرم ۱۰۰ گرم
مواد لازم لایه سوم موس شکلات سفید و گیلاس
- ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
- آب سرد ۱ قاشق غذا خوری
- خامه سفت ۱.۵ پیمانه
- شکلات سفید ۱۸۰ گرم
- گیلاس خرد شده (از کمپوت هم میشود استفاده کرد) ۱ پیمانه
طرز تهیه لایه اول موس سه لایه شکلات و گیلاس
فر را با ۲۰۰ درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید.بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد.بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.
طرز تهیه لایه دوم موس سه لایه شکلات و گیلاس
آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکلات گرم را هم اضافه کنید.خامه را هم اضافه کنید و بعد روی لایه اولیه کیک بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه لایه سوم موس سه لایه شکلات و گیلاس
ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید.بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.