فتوچینی با مرغ یکی از انواع مدل های پاستا می باشد که از غذاهای محبوب ایتالیایی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
فتوچینی با مرغ یکی از انواع غذاهای فوری و خوشمزه ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فتوچینی با مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای فتوچینی با مرغ
- فتوچینی 300 گرم
- سینه مرغ 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه قرمز 1عدد
- سیر 1حبه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- خامه 4 قاشق غذاخوری
- نمک فلفل مقدار کافی
- عصاره مرغ 1 عدد
- روغن مایع مقدار کافی
- پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه فتوچینی با مرغ
ابتدا و برای شروع کار 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست می کنیم و سپس با چاقو ان را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. سپس 1 حبه سیر را پوست کنده و ان را خرد کرده و 1 عدد فلفل دلمه قرمز را شسته و ان را نیز به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم.2 قاشق غذاخوری جعفری را نیز شسته و ان را نیز به صورت خیلی ریز خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد همه مواد خرد شده یعنی پیاز خرد شده و فلفل دلمه قرمز خرد شده و جعفری خرد شده و سیر خرد شده را داخل تابه می ریزیم و انها را در تابه برای مدت تقریبا 10 دقیقه خوب تفت می دهیم تا سبک شوند. سپس انها را از تابه در اورده و در یک ظرف می ریزیم.
سپس در ادامه سراغ سینه مرغ می رویم و 250 گرم سینه مرغ را شسته و ان را ابکش می کنیم و سپس مرغها را با چاقو به صورت ریز و مکعبی خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد زیر گاز را ملایم کرده و مرغهای خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا رنگ ان تغییر کند و بپزد و مقداری نمک و فلفل نیز برای مزه دار شدن انها به ان اضافه می کنیم.
سپس 300 گرم فتو چینی را داخل یک قابلمه دارای اب می ریزیم و مقداری به ان نمک و روغن مایع اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و فتو چینی را طبق دستور روی بسته بندی ان ابپز می کنیم و سپس ان را ابکش می کنیم. اما اب داخل قابلمه را بعد از ابکش کردن فتو چینی نگه می داریم و ان را دور نمی ریزیم تا در مراحل بعد استفاده کنیم.سپس مواد تفت داده شده در مرحله اول را یعنی پیاز و فلفل دلمه و سیر و جعفری تفت داده شده را به تابه مرغ تفت داده شده اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
سپس سس غذا را درست می کنیم و برای این منظور4 قاشق غذاخوری خامه و اب فتو چینی را که از مراحل قبل نگه داشته بودیم را داخل تابه حاوی مرغ و پیاز و فلفل دلمه و جعفری خرد شده می ریزیم و به ان نمک و فلفل و پاپریکا و 1 عدد عصاره مرغ اضافه می کنیم و منتظر می شویم تا مواد ما روی گاز برای 5 دقیقه خوب بجوشد.
سپس فتو چینی را داخل تابه حاوی مواد در حال جوشیدن در مرحله قبل می ریزیم تا سس به خورد پاستا برود و مزه دار شود.زیر شعله گاز را ملایم می کنیم تا تمام اب داخل تابه کشیده شود و سس کاملا جذب پاستا شود. سپس زیر گاز را خاموش می کنیم و فتو چینی را در ظرف مناسبی می ریزیم و ان را برای ناهار همراه با سالاد شیرازی و سبزی خوردن و یا برای شام همراه با مخلفاتی مانند سالاد و زیتون پرورده و ...ان را می خوریم. نوش جان