کافی موکا یک نوشیدنی چند لایه جذاب است که در روزهای پائیزی پیشنهاد می شود. این نوشیدنی برای کسانی که طعم تلخ قهوه را دوست ندارند یک انتخاب فوق العاده است.
طرز تهیه قهوه موکا یا همان کافی موکا
قهوه موکا از نوشیدنیهای گرم بر پایه اسپرسو است که از ترکیب سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بین دوستداران قهوه و شکلات که طعم تلخ قهوه را به تنهایی نمی پسندند، محبوبیت فراوانی دارد. در برخی کشورها کافی موکا را با نام موکاچینو می شناسند. در این بخش از نمناک طرز آماده سازی کافه موکا را به سبک کافی شاپ ها و به صورت لایه لایه را به شما همراهان آشپزخانه آموزش دهیم.
برای آماده کردن قهوه موکا یا موکاچینوی خوشمزه ی خود، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید: پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.مواد لازم برای تهیه قهوه موکا
مواد لازم مقدار قهوه 30 میلی لیتر پودر شکلات 15 گرم پودر کاکائو 15 گرم شیر 100 میلی لیتر آب به مقدار لازم آموزش مرحله به مرحله تهیه قهوه موکا لایه لایه
مرحله اول:آماده کردن سس شکلات