دلتان یک قهوه خنک، متفاوت و خوشمزه میخواهد؟ دوست دارید یک نوشیدنی جدید و منحصربهفرد را امتحان کنید و از قهوههای معمولی خسته شدهاید؟ با کجارو همراه شوید و بهترین نوشیدنیهای ایران و جهان را در مجموعه شربتها و نوشیدنیها درست کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه قهوه فاراپه با شیر را به شما آموزش دهیم که نوعی قهوه یخزده کفدار است.
تاریخچه فراپه متعلق به قرن نوزدهم است که یک نوشیدنی بسیار قدیمی و محبوب تابستانی است. این نوشیدنی همان یخ در بهشت است که جزو اولین نوشیدنی های خنک غرب به حساب می آید. تنها تفاوت فراپه با یخ در بهشت این است که یخ در بهشت از میوه درست می شود، اما فراپه از قهوه تهیه می شود.
اختراع فراپه مانند بسیاری از اختراعات دیگر، کاملا تصادفی بوده است. یکی از نمایندگان کمپانی نستله به دنبال تهیه محصولی جدید برای کودکان بود که توانست یک نوشیدنی شکلاتی هیجان انگیز برای کودکان خلق کند. در این فاصله در حال استراحت بود که تمایل به آماده کردن قهوه فوری برای خود داشت، اما به آب داغ دسترسی نداشت و کمی آب سرد و یخ در قهوه فوری ریخت و میل کرد. این اتفاق، باعث کشف این نوشیدنی محبوب شد.
فراپه چیست؟
فراپه یک نوشیدنی یخی با انواع طعم دهنده های خاص و محبوب است که روی آن لایه ای از خامه دارد. این نوشیدنی در انواع طعم ها آماده می شود و به هنگام تهیه ی آن می توان از شکر، وانیل، شیر و سس های شیرین استفاده کرد. در ادامه، طرز تهیه فراپه ی خوشمزه را برای شما آوردیم.
مواد لازم برای فاراپه با شیر
- قهوه فوری ۳ قاشق مربا خوری
- شیر ۲ لیوان
- یخ ۱۰ قطعه
- شکر به مقدار لازم
- آب جوش ۱ فنجان
طرز تهیه فاراپه با شیر
سه ق م قهوه فوری را با یک فنجون آب جوش مخلوط میکنیم ، کنار می گذاریم تا خنک شود زمانی که قهوه خنک شد با شیر و شکر و یخ ترکیب کنید همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه بزنید تا مایع کرم رنگ یکدست شود نوشیدنی شما آمادست ،در لیوان دیواره بلند سرو کنید