اگر احساس سنگینی و تنبلی میکنید، ممکن است وقت نوشیدن یک سم زدا باشد که میتواند به پاکسازی بدن کمک کرده و به شما احساس جوانی بدهد.
با اضافه کردن نوشیدنیهای سمزدا به رژیم غذایی خود، به مرور زمان و در نتیجه خروج سموم از بدن، احساس سبکی در کل بدن و داشتن انرژی بیشتر خواهید کرد. به علاوه دستور العملهایی مانند آنچه در اینجا برایتان آورده ایم نیازی به مخلوط کن یا آبمیوه گیری ندارند، بنابراین ساده و به راحتی در دسترس هستند.
این دستور تهیه یک نوشیدنی ساده است که آماده سازی آن فقط چند دقیقه طول میکشد و شامل مواد اصلی برای سم زدایی طبیعی از جمله آب لیمو، سرکه سیب، زنجبیل، دارچین و فلفل کاین است. سرحال کننده و انرژی زا است، پس همین امروز آن را امتحان کنید، چون همه ما هر از گاهی به آن نیاز داریم.
چرا نوشیدنی سم زدا بنوشیم؟
متأسفانه اجتناب از مواد شیمیایی روزمره که سلامت را تهدید میکند تقریباً غیرممکن است، به خصوص زمانی که این مواد در لباس، مبلمان، صابونها و شامپوهای ما پنهان شده باشند. علاوه بر این، ما دائماً در معرض آلایندههای محیطی و مواد شیمیایی خطرناک موجود در غذاهایمان مانند فلزات سنگین، آفتکشها و مواد نگهدارنده هستیم.
برای جلوگیری از تجمع مواد سمی که باعث ایجاد احساس خستگی، بدخلقی، نفخ و درد میشود، استفاده از نوشیدنیهای سم زدا برای کمک به پاکسازی بدنتان ایده خوبی است.
مواد تشکیل دهنده اصلی
این نوشیدنی حاوی برخی از بهترین مواد برای سم زدایی است. نشان داده شده که سرکه سیب متابولیسم و عملکرد گوارشی شما را بهبود میبخشد و در عین حال کبد و سیستم لنفاوی شما را پاکسازی میکند.
آب لیمو اثر قلیایی بر بدن دارد و به تنظیم سطح pH شما کمک میکند. نوشیدن آب لیمو یا افزودن آن به نوشیدنیها و آبمیوه هایتان میتواند به افزایش سطح انرژی، سم زدایی بدن، حفظ درخشندگی پوست (به لطف ویتامین C) و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک کند.
دارچین، فلفل هندی و زنجبیل حاوی ترکیبات درمانی هستند که به کاهش التهاب، کمک به هضم غذا و افزایش متابولیسم بدن کمک میکند که مصرف آنها گامی مفید برای کاهش وزن نبز است. به همین دلیل نوشیدن چای زنجبیل بسیار محبوب است، زیرا حاوی ترکیبات ارزشمندی است که سلامت را تقویت کرده و سم زدایی را تسریع میبخشد.
یک افزودنی اختیاری برای نوشیدنی سم زدا، عسل خام است. عسل خام را میتوان به بسیاری از نوشیدنیهای سالم و دستور تهیه اسموتی سم زدا اضافه کرد، زیرا یک شیرین کننده طبیعی با مواد مغذی است و ضمن اینکه بدن را با آنتی اکسیدان تغذیه میکند کمی شیرینی به نوشیدنی میافزاید.