پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. پنکیک این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید. در واقع پنکیک ها یک نوع کیک تخت و نازک هستند که داخل تابه پخته می شوند.
پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در این دستور آموزش پنکیک به روش انگلیسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوه های تازه فصل سرو می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پنکیک گیاهی با آرد نخودچی و گشنیز در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پنکیک گیاهی با آرد نخودچی و گشنیز
- آرد نخودچی: نصف فنجان
- آب: یک چهارم فنجان
- پیاز خرد شده: یک چهارم فنجان
- گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
- نمک و پودر فلفل چیلی: به مقدار لازم
طرز تهیه پنکیک گیاهی با آرد نخودچی و گشنیز
آرد نخودچی، آب، نمک، پودر فلفل چیلی، پیاز و گشنیز را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. برای هر یک عدد پنکیک، دو قاشق غذاخوری از خمیر پنکیک را درون ماهیتابه بریزید و آن را با پشت قاشق صاف کنید. اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه روی حرارت باشد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی بشود. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه که طرف دیگر هم قهوه ای طلایی شد، پنکیک آماده می شود. نوش جان.