طرز تهیه لازانیای مکزیکی , برای تهیه این لازانیا به جای ورقههای لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شود. می توانید آن را با گوشت هم بپزید. با ما همراه باشید.
لازانیا یکی از غذاهای معروف بین المللی است که در واقع یکی از پاستاهای معروف کشور ایتالیا است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیای مکزیکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای لازانیای مکزیکی
- لوبیا (قرمز یا چیتی) ۴۰۰ گرم
- نان (ذرت یا تست) ۲۴ عدد
- پنیر پیتزا رنده شده ۲ پیمانه
- سس سالسا ۱ پیمانه
- ماست به مقدار لازم
- سیر ۳ حبه
- زیره و فلفل قرمز به مقدار لازم
- ذرت (پخته) ۲۰۰ گرم
طرز تهیه لازانیای مکزیکی
ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میكنیم و مقدار خیلی كمی را برای تزیین برمیداریم.سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میكنیم .
سینی فر را چرب كرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یك لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا ، به ترتیب قرار میدهیم . در پایان یک لایه نان، لوبیا ،ذرت و روی آن زیره میپاشیم . ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم آن را بدون درپوش ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم.بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم.